Suplemente per palester T5 Black Ultimate

3,700 L

T5 Black eshte suplement per personat qe ushtrohen ne palester ose qe kryejne aktivitet fizik. I jep energji trupit edhe mendjes. Dy kapsula ne dite ndihmojne trupin dhe mendjen duke iu dhene energji muskujve dhe trupit pergjate gjithe dites, per nje stervitje intensive. Perdoret edhe si suplement per renie nga pesha, mjafton 1 kapsule ne dite.
I përshtatshëm për të dyja gjinitë.
Shishja permban 60 kapsula (30-40 dite) – Sasia e plote

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani