Stilolaps Me Kamer Të Fshehte+Karte Memorie 32Gb

2,500 L

▪️Filmoni çdo event të rëndësishëm.
▪️Video: 30 FPS / 1280×960 / AVI Format.
▪️I pajisur me mikrofon për regjistrim audio.
▪️Regjistron video dhe nxjerr foto.
▪️Lidhet me PC ose Laptop me anë të fishës përkatëse për të exportuar videot dhe fotot.

Dhurate karte memorie 32Gb

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani