Spray per Femije 50 Spf

2,300 L

Spray KIDS SPF50 ofron aplikim të shpejtë dhe të lehtë në sajë të aplikimit të lehtë dhe të vazhdueshëm.
Ofron mbrojtje të shtuar ndaj lëkurës, duke synuar spektrin më të madh të të gjitha rrezet e diellit.
Të pasuruar me Beta-Glucan, ndihmon në stimulimin e mbrojtjes imunitare të lëkurës të ndjeshme të fëmijëve, për mbrojtje më të mirë nga faktorët e jashtëm, agresivë dhe provitamin D për të rritur rezistencën ndaj rrezatimit UV. Përbërja e saj e butë, është zhvilluar për të minimizuar rrezikun e reaksionit alergjik.150ml

Porosit ne moment
Telefono tani