Spray per Depilim Agiss

2,300 L 1,500 L

Spray Agiss per depilim te saktë dhe të qetë.
( Për femra dhe meshkuj )
I përshtatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur
Sasia 175ml
Për 5minuta arrin efektin e dëshiruar dhe
me një pastrim largohen qimet e pa dëshiruara.
Nuk ka irritime të lekurës
Nuk shkakton alergji
Përbëresit tërsisht natyrale
Porosit ne moment
Telefono tani