Smart Watch Multifunksional

2,900 L 1,990 L

Lidhet me telefonin tuaj me programin Jyou
Nje mates aktiviteti i cili ju tregon cfare keni bere gjate dites
Me pajmen e nje ore dhe funksionale duke treguar ore dhe daten e sakte.
Mat hapat qe keni bere. Ju kujton nese po rrini gjate ulur, se eshte koha per te vrapuar.
Funksionon me sistemin operativ Android dhe IOS. Opsioni bluetooth.
Ju njofton per mesazhet apo thirrjet hyrese qe vijne ne telefonin tuaj.
Mban bateri deri ne 20 dite.

Porosit ne moment
Telefono tani