Shkronja Druri Me Portollambe

790 L

Ndriçuesit më të veçantë që keni parë ndonjëherë.
Shkronja Druri Me Portollambën Përkatëse
Vijnë në të gjitha shkronjat e alfabetit.
Baza e portollambës E27 (për llambat normale).
Portollamba metalike.
Brenda në paketim përfshihet: Shkronja e drurit, portollamba, fiksuesja në tavan, vidat përkatëse dhe kavo e transmetimit të energjisë.

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani