SH2574 Llak per mobilje Restoryte

890 L

Restoryte është mënyra e shpejtë dhe e lehtë për ta bërë gjithçka të zbehur të duket sërish e ndritshme dhe e re.

Restoryte mund te kthejë çdo gjë të vjetër ne të re përsëri vetëm me një fshirje.

Përdorni Restoryte në lëkurë, plastikë, metal, gur, vinyl etj. Do të jetë lustrim i përsosur i makinave për ju! Vetëm një fshirje e kthen atë në jetë.

.

Porosit ne moment
SKU: 456789087654 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani