Set me 6 Tenxhere Kaisa Villa

6,900 L

Kaisa Villa Cookware Set 6 copë W2004

Kontrolli Zviceran i cilësisë
Materiali inoks shume cilesore. Vijne se bashku me kapake
Pjesa e fundit te tenxheres eshte e ndertuar me 5 shtresa te cilat ruajne nxehtesine dhe e shperndajne me shpejt ate
Produkte per gatime te shpejta dhe me shije te cilat nuk duhet te mungojne ne kuzhinen tuaj
Perdoren ne te gjitha llojet e sobave edhe ne ato me induksion
Përmban tenxhere me Diametra te ndryshem :
Tenxhere me Kapak (16×9.5 Cm) (1.9 l)
Tenxhere me Kapak (16×9.5 cm) (1.9 l)
Tenxhere me Kapak(16×9,5 cm) (1,9l)
Tenxhere me Kapak (18×10,5 cm) (2,5l)
Tenxhere me Kapak (20×11.5cm)(3.4l)
Tenxhere me Kapak (24x13Cm)(5.8l)
Tigan me Kapak (24×6.5 Cm)
Porosit ne moment
Telefono tani