Set Peshkimi shkop 270cm, cikrik, dhe filispanje B&G

6,200 L

Shkop peshkimi portativ qe zgjatet deri ne 270cm

Ju kursen hapesire dhe eshte shume i lehte per tu transportuar.

Rezistent dhe funksional, 70% perberje karboni

Me ngjyre gold dhe te zeze

Cikrik peshkimi shume cilesor me peshe shume te lehte

Dizenjo elegante, material shume rezistent, plastike dhe metalike

Rrotullim i shpejte dhe i lirshem ne te dy anet.

Kapaciteti mbledhes Cobra CB40

Filispanje peshkimi me permasa 100mx0.2mm

Material i forte rezistent qe nuk perthyhet lehte

Me veshje te nje cilesie te larte

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani