Set Hot Shapers

4,800 L 4,000 L

Set Hot Shaper
-Strece – Kanatjere – Brez
Materiali Neotex ju ben te djersisni me shume se cdo lloj materiali tjeter.
-Brezi i belit të Neoprenës eshte me teknologjinë Neotex, materiali me i mire per shkrirjen e yndyres shkakton rritjen e djersës dhe përshpejtimin e humbjes së peshës ne zonen e barkut .
-Strecet Hot Shapers ju bejne te djersitni gjatë kryerjes së aktiviteteve tuaja të përditshme.Për të ndihmuar në përshpejtimin e procesit të djegies së kalorive dhe reduktimin e yndyrës së trupit.
-Kanatjere Hot shapers teper e pershtatshme per tu mbajtur ne perditshmeri .
Teknologjia Nanoflex rrit temperaturën e trupit dhe ju ndihmon të djerësisni sa më shumë gjatë kohës që jeni duke u stërvitur, ecur, vrapuar
Porosit ne moment
Categories: , Tags: , ,
Telefono tani