Serum Venus Antirrudhe

2,500 L

Venus Filler 3D Eye Contour Anti-rrudhë
Trajtim specifik intensiv per konturet e syve
Permireson qarqet e errëta, rrudha qe krijohen rreth syve buzeve.
Redensifikon dhe riparon indet epidermale
Sasia 15ml
Porosit ne moment
Category:
Telefono tani