Receta gatimi për fëmijët e moshës 0-3 vjeç – Grup Autorësh

350 L

Libri i recetave për fëmijët e moshës 0-3 vjeç iu vjen në ndihmë kryesisht nënave të reja dhe është konsultuar edhe me mjekë pediatër

Fletët 40
V. Bot 2016
Vendodhja Tirane
Gjuha Shqip
Tipi i publikimit Libër
Grupmosha mbi 18 vjeç
Statusi I ri
Numri i botimeve I parë
Përkthyesi Artan Selenica

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani