Realizmi Dhe Utopia

500 L

Autori: Fredric Jameson
Viti: 2022
Faqet: 41
Shtepia Botuese: Pika Pa Siperfaqe

Porosisni nga WhatsApp

SKU: 9789928185907 Categories: , ,