Portofol për Femra

1,500 L 1,200 L

-Duke provuar që funksionaliteti dhe stili mund të shkojnë sëbashku këto Portofole janë shembulli më ideal

-Këto Portofole vizualisht mahnitese janë një deklarate serioze e modës

-Mjaft praktik dhe te lehte per tu mbajtur duke u pershtatur ne cdo rrethan

Porosit ne moment
Categories: , Tags: ,
Telefono tani