Portofol për Femra

1,799 L 1,399 L

Te frymëzuar nga Dizenjimet retro të viteve 80′, për koleksionin e Cruise 2018, keto portofole jane nje vule serioze e stilit te nderthurur midis klasik dhe modern.

Te bollshme per te pershtatur te gjitha nevojat e perditshmerise tuaj.

Material supercilesore dhe praktike ne cdo rrethan

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani