Pjaster/mashe Artmiss me teknologji infrared

12,000 L 6,500 L

Pjaster dhe mashe me teknologji Infrared dhe teknologji jonike.
Teknologjia Infrared ndihmon ne mosdjegien e flokut.
Temperature maksimale 230 grade celcius e cila arrihet brenda 20 sekondash.
Fiket automatikisht brenda 60 minutave.

Porosit ne moment
Category: Tag:
Telefono tani