Pjaster DSP

2,900 L

Pjaster DSP

📍Me pllaka qeramike
📍Me kontroll temperature dhe ekran dixhital per tregimin e saj
📍Gradim 140-200 grade celcius 🔥🔥
📍Kabull deri ne 2m, qe rrotullohet 360 grade

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani