Pishine familjare

6,700 L 6,000 L

Intex Pishine Blu 305 x 183 x 56 cm
Model familjar ku ne brendesimund te qendrojne disa femije
Ideale per te kaluar ditet e nxehta te veres edhe ne ambjentet e shtepise tuaj
Rezistente ,e qendrueshme dhe ne forme katrore dy ngjyreshe
Kujdes : Sugjerohet per femije mbi 6 vjec
Permasat jane 305 x 183 x 56 cm

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani