Pedometer dixhital me sensor

1,700 L

Stervitu dhe humb peshe
Pedometer dixhitale të markës CONSTANT.Ekrani i ekranit të matjes së ekranit të matjes me ekran të lartë tregon kaloritë.
Paisur me sensor 2D per te bere matjete te sakta
Me ekran dixhital qe Tregon kohen, numeron hapat dhe kalorite e djegura,

Porosisni me një klikim