Palete Take me on Vacation

1,500 L

Kjo paleta e mrekullueshme përmban 16 eyeshadows.
Siç mund ta shihni, paleta përmban një përzierje të mirë të mattes dhe metalike me një saten të hedhur in Unë gjeta ato të gjitha të bukur pigmentuar. Disa prej hijeve duhej të ndërtonin pak në kapak, por nuk ishte sikur duhej të mbanja paketimin në ngjyrë apo ndonjë gjë. Disa nga hije janë pastel kështu që ata duken më të butë kur aplikohen. Në fakt, kur tregova swatches e mikut tim ajo tha se ishte shumë më e butë se ajo priste. Unë patjetër të marrë atë vibe shumë, por unë mendoj se shtimi i metalike me të vërtetë gjallëroj atë. Unë mendoj se ju mund të krijoni një pamje të guximshme me këtë paletë po aq lehtë sa mund të keni një vështrim të butë. Mos lejoni që pastelët t’ju mashtrojnë! Ju mund të shihni një vështrim që unë kam krijuar me Paletën e Marrjes së Pushimit më poshtë.

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani