Palete Anastasia Sultry

1,500 L

Anastasia Beverly Hills që përmban 14 nuanca që variojnë nga matet e artë deri te metalikat e bronzit. Krijo një koleksion të pafund pushimesh me këtë koleksion të hijeve cool-toned-duke përfshirë 2 hije të preferuar të kultit dhe 12 hije ALL-NEW.

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani