Pajisje per Instektet

2,700 L

-Modeli i 2019 vjen vetem tek ne
🌐Kjo eshte pajisja e vetme qe ben perthithjen dhe vrasjen e mushkonjave ne menyre efektive 100%
🌐Arrin deri ne siperfaqe 40 m2
🌐Me buton fikje/ndezje
🌐Katalizim ne menyre rrethore 360•
🌐E sigurt dhe per perdorim afatgjate
🌐Me kryesorja : redukton zhurmen ne maksimum

❇️Insektet nuk jane me problem 👋🏻

Porosit ne moment
Categories: ,
Telefono tani