SH0122 Organizues Letre per Kuzhine me 3 vende

1,990 L 1,500 L

Mbajtese dhe sistemuese letrash per kuzhine
Me 3 hapesira per :
Vendosjen e letres se aluminit
Vendosjen e qeses se kuzhines
Vendosjen e letrave te duarve
Erëza, sheqer, kripë apo diçka tjetër shtesë në raftin e sipërm
Mjaft praktike dhe eficente
Mban kuzhinen te rregullt dhe te sistemuar

Out of stock

Porosit ne moment
SKU: 6970041508084 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani