Ore per meshkuj Pierre Lannier

11,500 L

Ore per meshkuj nga Pierre Lannier

Pjese e koleksionit CITYLINE,

Automatike

Modeli ngjyre Ari i punuar ne dore i pajisur me funksionin kronor

Per nje set qe eshte funksional dhe elegant e cila do te gjeje nje vend te zgjedhur ne koleksionin tuaj

Diametri i fushes 44 mm, trashesia 11.85mm, gjerisia e rripit 22mm

Rezistenta ndaj ujit deri ne 50 metra

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani