Ngrohese murale Fuego

4,900 L

Ngrohes per shtepine, i markes Fuego, modeli BPT2000B 4502L

Eshte nje imitim i kondicionerit dhe montohet ne mur

Me tre funksione baze ventilator, ngrohes dhe ftohes

Ne paketim do te keni edhe telekomanden, per nje kontroll me te lehte te ngroheses

Ka mbrojtje nga mbinxehja

Pershtatja 1000-2000 W

Fuqia 2000W

Permasat 450x110x185mm.

Porosit ne moment
Telefono tani