Ngrohese Hyundai per ambiente te jashtme.

12,000 L 9,700 L

Hyundai sjell ne treg ngrohesen e cila vendoset ne mur dhe ngroh ambientet tuaja ne shtepi, zyra apo kudo.
Me dy rezisteca dhe me nje termostat qe kontrollon temperaturen kjo ngrohese eshte e pershtatshme per keto dite te ftohta dimri.
Fuqia 3000W.
Gjatesia 100cm.
Ideale per lokale.
Porosit ne moment
Telefono tani