Ngrohese ekonomike ambjenti

1,990 L

🔹Kurseni energji elektrike pasi punon me vetem 400W
🔹Mund të vendosen kudo.
🔹Per ambjent 10-20 m2 ( ne varesi te izolimit te baneses )
🔹E vogel dhe praktike .
🔹Mund ta levizni lehtesisht ne ambjentin qe deshironi
🔹Me ekran digjital per te treguar menyren e gradimit apo temperaturen.
🔹Me pllake qeramike .

Porosit ne moment
Telefono tani