Multivitamina Vita Sport

1,500 L

Vita-Sport është një kombinim i shumë vitaminave dhe mineraleve të dizenjuara veçanërisht për meshkujt që ushtrohen. VitaSport zëvendëson të gjitha vitaminat dhe mineralet e shpenzuara përgjatë stërvitjes apo aktivitetit fizik, dhe rrit imunitetin e trupit. Bëhuni aktiv, stërvituni më fort dhe arrini maksimumin tuaj me WellBeing Pro! Paketa përmban 30 Kapsula, mëse të mjaftueshme për të testuar efektivitetin e produktit.

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani