MP3 per makinen dhe karikues X12

1,200 L

Degjoni muzike dhe merni telefonata kur jeni duke udhetuar
➡️Lidheni me ane te bluetooth me telefonin tuaj dhe pergjigjuni automatikisht
➡️Suporton telefonata me mikrofonin e integruar
➡️2 porta USB
➡️Mund te karikoni telefonin tuaj fale daljes USB

Porosit ne moment
Telefono tani