Mp3 me Bluetooth A4

950 L

Bluetooth Car Mp3 A4 ju lejon të lidhni telefonin tuaj me Bluetooth dhe të gëzoni gjithe listën e dëgjimit të telefonit tuaj .
Ai lidhet me sistemin stereo të makinës suaj përmes FM (Frekuenca Modulation) dhe ka një qartësi të shkëlqyeshme që do të thotë.
Përveç kësaj, ajo ka një mikrofon të fuqishëm që do të thotë që ju mund të bëni dhe merrni telefonata me këtë pajisje pa mundim.
Port USB per karikim te shpejte.

Porosit ne moment
Telefono tani