MP3 dhe karikues per makinen me Bluetooth X5

1,900 L

MP3 Me Bluetooth Per Makine Car X5
Degjoni muzike duke e lidhur me telefonin me ane te bluetoothit.
Pergjigjuni telefonatave me nje buton.
1 porte USB dhe 1 porte AUX.
Karikoni telefonin tuaj.
Kontrolloni volumin.
Vend per SD Card.

Porosit ne moment
Telefono tani