Mjalt me fare te zeze Hemani

2,000 L

Mjaltë me farë të Zezë HEMANI.

– Rritja e imunitetit dhe qëndrueshmërisë.
– E dobishme për shëndetin e njeriut dhe eshte sheruese e disa sëmundjeve të caktuara.
– Ka efekt qetësues në acarim të fytit dhe kollitje.
– Nxitja e prodhimit të palcës së kockave dhe qelizave të sistemit imunitar.

Sasia 250g

Porosit ne moment
Telefono tani