Mini Portofol Super Cilesor

1,600 L 1,200 L

Duke provuar që funksionaliteti dhe stili mund të shkojnë sëbashku këto Portofole janë shembulli më ideal

Këto Portofole vizualisht mahnitese janë një deklarate serioze e modës

Mjaft praktik dhe te lehte per tu mbajtur duke u pershtatur ne cdo rrethan

Porosit ne moment
Categories: , Tags: , ,
Telefono tani