Mbretëria dhe mërgimi – Albert Kamy

500 L

Në këtë vepër, janë paraqitur novelat: “Gruaja kurorëshkelëse”, “Renegati”, “Gojëkyçuri”, “Mysafiri”, “Zhonaj ose artisti në punë” dhe “Guri që mugullon”.
Fletët 166
V. Bot 2004
Vendodhja Tirane
Gjuha Shqip
Tipi i publikimit Libër
Grupmosha mbi 18 vjeç
Statusi I ri
Përkthyesi Nonda Varfi, Luan Canaj

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani