Mbajtëse celulari per biciklete

1,400 L

Mbajtësa M7 ju mundëson që të përdorni celularin edhe gjatë vozitjes me biçikletë, qofshit në shëtitje të lira apo në maratona.
Mbajtësja vendoset në timon apo në shufra dhe mund të mbajë celular me diagonale prej 3.5” deri në 6”.
M7 vendoset shumë lehtë në timon dhe mund të rrotullohet deri në 360°.
Kurse për siguri shtesë si pjesë përbërëse mbajtësja ka edhe dy përforcuese gome të cilat nuk lejojnë që celulari të rreshqet apo bie.
Porosit ne moment
Category:
Telefono tani