Makine rroje Solo

2,500 L 1,500 L

Makine rroje profesionale Solo
Perfshin nje koke prerese,3 koka shkurtese,furce pastrimi,gjithashtu edhe nje drite te brendshme per kontroll maksimal.
Me bateri te rikarikueshme e cila zgjat rreth nje ore.
Nuk ka nevoje per uje dhe as krem,mund te perdoret ne te thate.
Per rruajtje,prerje dhe modelim profesional ne nje pajisje te vetme.
Bërë me çelik inox gjerman
I karikueshem dhe i përshtatshëm për ta marre me vete kudo .

I pershtatshem në të gjitha llojet e lëkurës.

Porosit ne moment
Telefono tani