Makine per shkrirjen e dyllit DSP

3,000 L

Me kapak dhe tas alumini i cili hiqet.
Shume funksionale.
Ngrohet me korent dhe keni mundesin e kontrollit te nxehtesise.
Shume praktike dhe efikase.
Permasat 18×13.5 cm

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani