Loje Ps4 F1 2019 Anniversary Edition

4,500 L

Drejtoni makinen zyrtare te Formula 1 sipas deshires tuaj dhe fitoni kampionatin boteror

Ajo u zhvillua ne pothuajse dy vjet, duke u bere versioni me ambicioz i historise se ekskluzivitetit

Garat e nates jane rinovuar plotesisht duke krijuar nivele te realizmit teper te permiresuara

Tinguj dhe imazhe te transmetuara ne F1® qe shtojne realizem te metejshem per te gjitha aspektet e gares

Out of stock

Porosit ne moment
Category:
Call Now ButtonTelefono tani