LEGO MOUNTAIN FUGITIVES

1,400 L

Merrni simbolin tuaj dhe bashkohuni me oficerët e Policisë së Qytetit LEGO® për të ndjekur poshtë arratisurit e malit! Ky grup i lodrave të ndërtimit të mrekullueshëm përmban një vendtakim pemësh me hapësirë ​​për plaçkitje, lëvizjen e gjelbërimit dhe një bletë, plus një polic ATV me goma off-road, dritë flluske, radio dhe zinxhir. Përfshin 4 minifigura.
Përfshin 4 minifigura: 2 oficerë policie dhe 2 crooks.
Karakteristikat e një ATV të policisë me dritë flluskë, goma off-road dhe një element zinxhir.
Gjithashtu përfshin një pemë të ndërtuar me bletë, duke lëvizur gjelbërimin dhe një vend prehjeje.
Gërmoj në shpellën nga pema me një lopatë për të marrë shufrat prej ari.
Hidheni bletën nga pema mbi kokën e një krimbi për t’i ndaluar ata të ikin.
Bashkangjitni zinxhirin e ATV-së rreth logaritmit për të ndaluar që kërkuesi të mos largohet.
Elementet shtesë përfshijnë 2 lopata, një shpinës, 2 bare të arta, pranga, radio dhe një regjistër të ndërtueshëm.
Ky set i lodrave për ndërtim fun është i përshtatshëm për moshat 5-12 vjeç.
ATV mat mbi 1 “(5cm) të lartë, 2” (6cm) të gjatë dhe 1 “(4cm) gjerë.
Pema me masat e fshehura mbi 2 cm (6 cm) të lartë, 1 “(4 cm) të gjerë dhe 1” (3 cm) thellë.
Regjistron mbi 1 “(5cm) thellë dhe nën 1” (2cm) të lartë dhe 1 “(2cm) të gjerë.

Porosit ne moment
Category: Tag:
Telefono tani