Kukull Masha

2,200 L

Kukulla Masha dhe Ariu janë personazhe të një filmi shumë të dashur për fëmijë.

👉🏻Me muzike
👉🏻Kukulla është e butë dhe e përshtatshme të përdoret nga të vegjëlit, ajo është 23 centimentra e gjatë.

Out of stock

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani