Kufje per telefon

1,200 L

Projektuar per te dy veshet, tela me cilësi të lartë, duke zvogëluar humbjen e transmetimit
Dizajn elegant dhe me shkelqim
Gjatesia e kabullit 1.2 m
Diametri i kufjeve eshte 9 mm
Porosit ne moment
Category:
Telefono tani