Kufje me Wireless Tozo T10

2,800 L

Teknologjia TWS , nderveprim i kufjes se majte dhe te djathtes

Bluetooth V 5.0 , Transmetim i shpejte dhe i qendrueshem

Kufja e majte apo e djathte mund te sinkronizoje muziken dhe telefonatat

Mund te perdoren edhe si te pavarura nga njera tjetra

Seti i kufjeve eshte dizenjuare per te qene sa me Komfort

Butonat jane ne version touch

Ngjyrat qe disponojme : e Zeze dhe Gold

Me drita te vogla Led te cilat tregojne baterine aktuale te tyre

Karikohen ne momentin e vendosjes ne kutine e tyre si dhe me fishen e karikimit

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani