Kufje me bluetooth Beats Tour 3

3,980 L 2,980 L

Specifikimet:

  • Kufje me wireless me një performancë të lartë.
  • Deri në 8 orë kohë dëgjimi (më shumë se 24 orë me kutinë e karikimit).
  • Dizajn i përforcuar për djersën dhe rezistencën e ujit gjatë stërvitjeve në palestër.
  • Volumi dhe e kontrollet e tjera në secilën vesh.
  • Përmirësim i performancës së thirrjes telefonike dhe trajtimi i telefonatës nga secili prej veshit.
  • Tingull i fuqishëm, i ekuilibruar me diapazon dinamik dhe izolim të zhurmës.
  • Earbuds-et lidhen në mënyrë të pavarur përmes Bluetooth-it V5.0.
Clear
Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani