Kufje Beats by Dr Dre me Bluetooth

4,000 L 2,500 L

Zhurma e pastër dhe Bass i  thellë

Mikrofoni i integruar për telefonata

Kufjet Beats by Dr. Dre kanë dizajn elegant dhe janë të përshtatshme për veshët tuaj. Preferohen nga DJ, studio records, mirëpo edhe nga dëgjuesit e muzikës përmes telefonit të tyre. Përmbajnë material super-fleksibil që i bën kufjet të pathyeshme. Përpos pjesës së dëgjimit të muzikave, juve u mundëson edhe përgjigjen e telefonatave përmes butonave të integruar. Gjatësia e kabllos së tyre është 1.36 m.

Porosit ne moment
Telefono tani