Krem per mirembajtjen e kembeve

2,000 L

Ne saj te efektit antibakterial dhe antifungal te vajit te sherebeles dhe vaj i penes se cajit spfai parandalon formimin e keroudhave dhe eleminon eren e pakencme te kembeve, ne te njejten koh ne saj te perberesve hidratues mirmban shputat e kembeve

Ky produkt është për personat që kanë myk (Kallo) dhe erë këmbë me efekt anti-bakterial dhe anti-fungues të pemës së çajit dhe vajrave thelbësore të urtë. Në të njëjtën kohë, ushqen këmbët tuaja me substancat hidratuese në përmbajtjen e saj.
125ml

Porosit ne moment
Telefono tani