Korse Reumatizmale

1,900 L

Fale thurjes me fije dhe materialit teper cilesor eshte Ideale per dhimbjet Reumatizmale, te veshkave , te mesit , Gastritit dhe Kolitit .

Per Meshkuj dhe per Femra
▶️Mund ta mbani edhe kur udhetoni e pershtatshme per te gjitha llojet e veshjeve.
▶️Material Leshi dhe Liri te paster
▶️Masa nga S-4xl

Porosit ne moment
Telefono tani