Kase me Perberje Xhami per Iphone

900 L

Material silikoni nga brenda dhe material xhami ne pjesen e jashtme nga pas
Unik ne dizanj ku te stampuar secila kase ka njegjysme zemre
Mund te perdoren si kasa me partnerin ose miqte tuaj Matchy-Matchy
Bashkimi i dy kasave sebashku formojne nje zemer te plote
Mbrojtje e plote e telefonit tuaj edhe ne pjeset anesore te tij
Dispoojme per Iphone –> Ip 8 / 8 Plus / X / Xs / Xs Max
Porosit ne moment
Telefono tani