D0074 Kanatjere e gjate Hot shapers

1,500 L 990 L

Masa të disponueshme: S, M, L, XL, XXL, XXXL.
Ju ndihmon të bini në peshë.
Ndihmon në krijimin e belit, muskujve dhe barkut që ju dëshironi.
Rekomandohet të lahet me dorë pas çdo përdorimi.
Sugjerohet që përdorimi i kanatjeres të shoqerohet me një dietë të shëndeteshme.
Material Neotex

Porosit ne moment
SKU: 8003036554754 Category:
Call Now ButtonTelefono tani