Kamera me wifi Q7

4,500 L

 

Camera P2P HD Spiune e fshehte📷
Lidhet me telefonin ose kompjuterin nepermjet WiFi-se.
Vend per karte memorie deri ne 32GB.
Formati i videos: AVG
Rezolucioni i videos: 640*480 VGA
Bateri e rikarikueshme e integruar, koha e përdorimit të baterisë: 50min, kapaciteti i baterisë: 260mAh
Distanca 10 m cilesi Hd
Kamera eshte me mikrofon dhe regjistron me ze
Të gjitha videot arkivohen në memoren Micro SD (deri në 32 GB).
Sapo behet Konfigurimi me WiFi lidhet me telefonin tuaj dhe mund te shihni pamjet !
Nuk ka limit në mundësitë e përdorimit te ketij produkti.
Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani