Gote dhe perzierse

990 L

Materiali Inoks dhe plastik
Kapaciteti 350ml
Punon me bateri
Material i brendshëm i PP i shëndetshëm, rezistencë ndaj temperaturës së lartë.
Perzieji Lengjet e tua vetem me nje buton.
Thjesht shtypni butonin e vetë-nxitjes në tarracë dhe helika në fund do të rrotullohet në veprim, duke përzier te gjitha perberesit per te nxjerre nje perzierje te njetrajtshme

Porosisni me një klikim